T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Yakutiye Elektrik-Elektronik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şükrüpaşa Mahallesi Şıh köyü caddesi No176 Yakutiye ERZURUM
Vizyon
ÖZ ÜLKÜMÜZ (VİZYON) Mesleki eğitim standartlarını uluslararası düzeyde yakalamış ve mensubu olmakla gurur duyulan eğitim, teknoloji ve kültür merkezi olmak” tır.
Misyon
ÖZGÖREVİMİZ (MİSYON) Milli ve manevi değerleri benimseyerek, bilim ve teknolojinin aydınlığında geleceğe güvenle bakabilen bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Toplu taşıma araçları ( K7 ve K10 numaralı otobüsler ile Şükrüpaşa Semti dolmuşları)
Yerleşim Yeri
İLİMİZİN KUZEY DOĞUSUNDA YAKUTİYE İLÇESİ SINIRLARI İÇERİSİNDEDİR.ŞÜKRÜPAŞA EĞİTİM KOMPLEKSİNDE OLAN OKULUMUZUN YANINDA ŞÜKRÜPAŞA ANADOLU LİSESİ VE PROF.DR.NECMETTİN ERBAKAN FEN LİSESİ BULUNMAKTADIR.
5KM
192,2903 TABAN PUAN 370 TAVAN PUAN
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA BİR ÇOK BRANŞTA SPORTİF FAALİYETLER YAPILMAKTADIR.YENİ KURULMUŞ OKUL OLMAMIZA RAĞMEN OKULLARARASI HEMEN HEMEN TÜM FAALİYETLERE KATILIM SAĞLAMAKTAYIZ.HALK OYUNLARI,BOCCE,DART,HENTBOL,ATLETİZM BRANŞLARINDA İL BAZINDA ÇEŞİTLİ DERECELERİMİZ BULUNMAKTADIR.MESLEKİ EĞİTİM YANINDA SPORTİF ALANLARDA DA ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAKTAYIZ.