T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / YAKUTİYE - Erzurum Yakutiye Elektrik-Elektronik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Zakir AKKUŞ - Okul Müdürü

1969 yılında Erzurum-Tortum´da doğdu.İlkokulu Halitpaşa İlkokulunda,Ortaokulu Şair Nef´i ortaoulunda,liseyi Atatürk Endüstri Meslek Lisesinde okudu.1988 yılında Atatürk Üniversitesi Erzurum Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Elektrik Bölümünü bitirdi.1989 yılında Muğla-Ortaca mesleki ve teknik eğitim merkezine Atölye ve Meslek dersleri öğretmeni olarak atandı.1993 yılına kadar aynı okulda müdür yardımcılığı görevini yaptı.Pasinler Endüstri Meslek Lisesinde ve Erzurum Mesleki Eğitim Merkezinde görev yaptı.199 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi,Elektrik Eğitimi Bölümünde lisans tamamladı.Sonra Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde,Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Alan Şefi olarak çalıştı.2017 yılında Yakutiye Elektrik-Elektronik Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında aynı okula müdür olarak atandı.Halen bu göreve devam etmektedir,evli ve iki çocuk sahibidir.